ANA SAYFA > SPOR > TSYD İzmir Şubesi Koşusu’nu Batman Kızı kazandı

TSYD İzmir Şubesi Koşusu’nu Batman Kızı kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TSYD İzmir Şubesi Koşusu’nu Batman Kızı kazandı

Türkiye Jokey Kulübü ve İzmir Hipodrom Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde bu yıl 25. kez gerçekleştirilen Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi Koşusu’nu Jokey Bekir Mert Mırık’ın bindiği Batman Kızı isimli safkan kazandı.

Şirinyer Hipodromu’nda 3 yaşlı 7 İngiliz atının 1900 metrelik kum pistte yarıştığı geleneksel koşu öncesinde tribündeki ve ekranları başındaki yarışseverlerle TSYD ve TSYD İzmir Şubesiyle ilgili bilgiler paylaşıldı.

Kovid-19 pandemisinin yaşandığı 2020 yılı dışında 1999’dan beri her yıl yapılan geleneksel koşuyu Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Serdal Adalı ve yönetimi de takip etti. 

Koşunun ardından kazanan atın sahibi Şehabettin Doyan’a vekaleten TJK Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yücetürk’e şiltini TSYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Karataş takdim etti. Protokol tribününde düzenlenen kupa törenine TJK Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Selman Taşbek, TSYD İzmir Şubesi Saymanı Ali Gözeten, TSYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kara, Şube Akreditasyon Sorumlusu Nuran Gani katıldı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balkan: Bu zafer; Demokrasinin, gelecek güzel günlerin, umudun zaferidir
Sonraki Haber İlk buluşması binlerle oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?