ANA SAYFA > SPOR > Trifunovic: Sezon başından beri ilk defa böyle oynadık

Trifunovic: Sezon başından beri ilk defa böyle oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Trifunovic: Sezon başından beri ilk defa böyle oynadık

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka'ya 93-71 mağlup olan Pınar Karşıyaka'da coach Aleksandar Trifunovic, mücadeleyi değerlendirdi.

 Trifunovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, bu tarz maçlardan sonra bir şey söylemenin kolay olmadığını söyledi. Özellikle savunmada ve ribauntta iyi olmadıklarını kaydeden Trifunovic, şöyle konuştu: "Hücumda nasıl atacağımızı düşünürken, savunmada nasıl yemeyeceğimizi düşünmediğimiz için oyun bu hale geldi. Ana oyuncularımızın kötü oynadığı dönemde alternatif üretmek kolay değil. Sezon başından beri ilk defa böyle oynadık. Bir an önce toparlanıp PAOK maçına hazır olmamız lazım. Bu maçı kaybetmekten öte baştan beri oyuncularıma söylediğim bir şey var. Hangi şart altında olursa olsun bu takıma, kulübe ve bu taraftara maksimum eforu vermeyi göstermemiz lazım. Bugün ne yazık ki takım olarak bunu gösteremedik. Bu yüzden de ilk defa böyle bir şey başımıza geldi, bir an önce toparlanıp hazır hale gelmemiz gerekiyor."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da spora engel yok
Sonraki Haber Runatolia'da Karşıyaka One Team’den birincilik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?