ANA SAYFA > SPOR > Trifunovic: 80 Dakikaya göre hareket etmeliyiz

Trifunovic: 80 Dakikaya göre hareket etmeliyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Trifunovic: 80 Dakikaya göre hareket etmeliyiz

FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında yarın deplasmanda PAOK'la karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka'da coach Aleksandar Trifunovic, karşılaşmayı değerlendirdi.

Trifunovic "Sezona göre hem rotasyon anlamında hem de takım oturmuşluğu anlamında daha iyi durumdayız. Egemen Güven ve Bryon Allen'ın dönüşünden sonra haftada 3 maç oynayan bir takım olarak daha iyi duruma geleceğiz.Biz son 16’ya nasıl nasıl geldiysek ve sonuna kadar gitmek istiyorsak, buraya çıkan diğer takımlar da sonuna kadar gitmek isteyecektir. Bence buraya çıkmış takımların şansları eşit, yani yüzde 50-50. Rakibe saygımla söylüyorum ama umarım bu turdan çıkan biz oluruz. PAOK, çok ciddi bir geçmişi olan ama son zamanlardaki finansal problemlerden dolayı taraftarlarının beklediği başarıyı bulamayan bir ekip" dedi.

Bütün Yunan ekipleri oyunu nasıl kontrol edeceklerini bilen takımlar olduğunu belirten Trifunovic "Çok önemli taraftar destekleri var arkalarında. Unutmamamız gereken en önemli şey, eşleşmenin 40 dakikalık değil 80 dakikalık bir maç olduğu. O yüzden 80 dakikaya göre hareket etmeliyiz. Çok büyük değil ama ikinci maçı evimizde oynayacak olmamız bizim için bir avantaj" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cihat Arslan, büyük üzüntü yaşıyor...
Sonraki Haber Nişanlısını öldüren emekli astsubaya 15 yıl hapis

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?