ANA SAYFA > SPOR > Torunlar Atletizm Yarışmaları 36. kez düzenlendi

Torunlar Atletizm Yarışmaları 36. kez düzenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Torunlar Atletizm Yarışmaları 36. kez düzenlendi

Karşıyaka Rotary Kulübü tarafından İzmir Gençlik Spor il Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi destekleriyle gerçekleşen Torunlar Atletizm Yarışmaları'nın bu yıl 36.'sı coşkuyla yapıldı.

Yaklaşık 70 okul ve 700 üzerinde 6-13 yaş arasında öğrenci; koşu, uzun atlama, cirit atma ve bayrak yarışlarında dereceye girmek için yarıştı.

2010 yılın Dünya Olimpiyat Komitesi tarafından Türkiye’de ilk defa “Gençlerin spora teşviki” ödülünü alan yarışma; Karşıyaka Belediyesi bandosunun İstiklal marşı ile başladı;  katılan okulların kortej yürüyüşü ile devam etti. Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Seniha Cuicci ve Spor Şube Müdürü Enver Yılmaz’ın konuşma ve teşekkürlerinin ardından müsabakalar gün boyu sürdü. Müsabakaların tüm işleyişini ve yönetimini Atletizm İl Temsilcisi Hikmet Öncül yaptı.

Tüm öğrencilere t-shirt hediye edilirken; yarışmalarda branşların da ilk 3’e giren öğrencilere kupa ve madalyaları Rotary Kulübü Üyeleri tarafından verildi.  Ayrıca genel sıralamada en başarılı 3 öğrenciye 1 yıllık burs ilk 10 öğrenci ve antrenörlerine de akıllı saat hediye edildi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin yeni başkanı Cemil Tugay
Sonraki Haber Yerel Sanat ve Kültürün Teşviki

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?