ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Yenemeyeceğimiz takım yok

Tolungüç: Yenemeyeceğimiz takım yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Yenemeyeceğimiz takım yok

Soner Tolungüç yönetiminde çıktığı 5 maçı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçerken kalesinde yalnız 1 gol gören Karşıyaka ligdeki iddiasını kanıtladı. Grupta 8 maçta 11 puana ulaşarak Play-Off hattındaki rakiplerinin ensesine yapışan Kaf-Kaf'ta futbolcular, Soner Tolungüç'ü havalara attı.

Karşıyaka'da son olarak görev yaptığı 2016-17 sezonunun ilk yarısında da futbolcularının omuzlarında taşınan Tolungüç, beraber sevinmenin güzel olduğunu söyleyerek, "İyi oyun ve güzel bir galibiyet oldu. Göreve gelirken her şeyden önce birlikte hareket edip birlikte oynamak amacımızdı. Bir oyunsal düzenimiz var. Rakip kim olursa olsun pozisyon vermemeyi başarıyoruz. Hafta arasında hem fiziksel gücümüzü artırma hem de rakibe yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yolumuz kısa ve erken mesafe almak önemli. Maç maç baktığımız zaman alacağımız puanlar bizi daha rahat konuma getirecek. Takımın oyun kalitesi daha çok ortaya çıkacak. Grupta iddialı, transfer yapmış birçok takım var ama Karşıyaka'ya yakışır oyunu sergilediğimiz zaman yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sakıpağa ve Yazıcı'ya ödül...
Sonraki Haber Çocuk felcini bitirmek için sahne alacaklar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?