ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Mayıs'ta sezonun kalanın oynanıp oynanmayacağı belli olur

Tolungüç: Mayıs'ta sezonun kalanın oynanıp oynanmayacağı belli olur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Mayıs'ta sezonun kalanın oynanıp oynanmayacağı belli olur

Dünyayı saran Koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mart'ta liglere süresiz ara veren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün yaptığı açıklamada liglerin en erken haziran ayında yeniden başlamasını planlandığını duyururken, TFF 3'üncü Lig 2'nci Grupta ekibi Karşıyaka kendisini her ihtimale karşı hazır tutuyor.

TFF'nin haziran ayından sonra kısa periyotta ligleri oynatıp bitirmeyi hedeflediğini söyleyen teknik direktör Soner Tolungüç, "Salgın nedeniyle haziran ayında da ligler oynanamazsa bu sezonun iptal edilme ihtimali olduğunu düşünüyorum. Mayıs ayında sezonun kalanın oynanıp oynanmayacağı belli olur. Takımların ligler haziranda başlarsa hazırlanmak için en az 15-20 günlük sürece ihtiyacı var. Biz futbolcularımızı bireysel olarak hazır tutuyoruz. Evde yaptıkları bireysel çalışmaların yanında onlara özel diyet programı da çıkardık. Günlük kalori hesaplarını yaptırdık. Bu süreçte oyuncuların formlarını koruyup kilo almamaları da önemli. Kararı bekleyeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak Belediyesi maske üretimine başladı
Sonraki Haber İzmir'de virüsten can kaybı 27'ye yükseldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?