ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Her ihtimale hazır olmak istiyoruz

Tolungüç: Her ihtimale hazır olmak istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Her ihtimale hazır olmak istiyoruz

Geri kalan maçların oynanmayacağının açıklandığı sezonla ilgili kararı bekleyen TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup temsilcisi Karşıyaka, tedbiri elden bırakmıyor.

Liglerin tescil formatı belirlenmeden önce antrenmanları tatil etmeyen Kaf-Kaf, 8 Haziran'da yeniden başladığı çalışmalarını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde sürdürüyor. Temkinli davrandıklarını söyleyen teknik direktör Soner Tolungüç, "Sezon 19 Mart'ta durmadan önce Play-Off hattında 5'inci sıradaydık ve 2'nci Lig için grubumuzun en iddilalı takımlarından biriydik. Haftalardır lig yeniden başlayacak gibi antrenmanlarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"Kalan maçların oynanmayacağının açıklanmasının ardından her kulüpten farklı ses çıkıyor" diyen teknik direktör Soner Tolungüç, "Play-Off hattında olmayan takımlar bile Play-Off oynanmasını istemeye başladı. Bizim tavrımız net; 3'üncü Lig'den gruplarında ilk 6 sırada olan takımların yeni bir grup daha açılarak 2'nci Lig'e alınmasını, böylece sezon boyunca verilen emeklerin karşılık bulmasını talep ediyoruz. Maçlar oynanmayacaksa en hakkaniyetli, en az mağduriyet yaratacak karar bu olur. Ancak antrenmanları bırakmayıp bu tartışmalardan sonra eleme usulü Play-Off oynanırsa da her ihtimale hazır olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’nın tarım reformunda ilk mahsul mutfağa girdi
Sonraki Haber Mordoğan, Foça ve Urla gemi seferleri başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?