ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Gençlerimiz tecrübe kazandı ve takım içi forma rekabeti arttı

Tolungüç: Gençlerimiz tecrübe kazandı ve takım içi forma rekabeti arttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Gençlerimiz tecrübe kazandı ve takım içi forma rekabeti arttı

Türkiye Kuaspı karşılaşmasında ligde mücadele eden as kadroyu dinlendirip yedek ağırlıklı farklı bir takımı sahaya süren Teknik Direktör Soner Tolungüç, geleceğin Karşıyaka'sını oluşturduklarını ifade etti. Karşıyaka'da Mert ve Oğuz ilk profesyonel maçlarına çıktı.

Kupada farklı hedeflerle mücadele ettiklerini dile getiren Soner Tolungüç, "Kupada aldığımız galibiyetle kadromuz genişledi. Gençlerimiz tecrübe kazandı ve takım içi forma rekabeti arttı. Bu durumun performansımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Biz altyapımızdan yetişen bu gençlerimizle bir yıldır beraber çalışıyoruz. Adaptasyonları, gelişimleri, beslenmeleri üzerinde çok durduk. Planlarımızda bir sonraki jenerasyonu, 2024-25 ve 2026 sezonlarının takımını oluşturmak var" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da ihtiyaç sahiplerine giysi desteği
Sonraki Haber Başkan Gümrükçü okul aile birliği başkanlarıyla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?