ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Biz rakiplerimizle eşit şartlarda değiliz

Tolungüç: Biz rakiplerimizle eşit şartlarda değiliz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Biz rakiplerimizle eşit şartlarda değiliz

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Payasspor'u 2-1 yenerken sezonun ilk deplasman galibiyetini alıp Play-Off hattındaki yerini koruyan Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç açıklamada bulundu.

Tolungüç, "Sahada istediklerimizi yaptık. Oyun disiplininden kopmadık. Hücum varyasyonlarını yerine getirdik. Futbolcularımız da oyundan zevk aldı. Bizim için seri yakalamak, deplasmanlardaki iyi oyunumuzun karşılığını almak çok önemliydi" diye konuştu.

Tolungüç sözlerini şöyle sürdürdü: "Öncelikle oyun disiplininden kopmayan, takım oyunu oynayan bir ekip olmayı sürdüreceğiz. Ligi maç maç ele alarak oyunumuzu geliştirip üst sıralarda yer almak istiyoruz. Biz rakiplerimizle eşit şartlarda değiliz. Devre arasında rakiplerimiz yine transfer yapacak. Sert bir grupta oynuyoruz. Bizim futbolumuza, kilit oyuncularımıza önlem aldıkları maçlar olacak. Bu süreçte takım oyunu oynayarak ayakta kalabiliriz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'daki Gaziantep Günleri yoğun ilgi gördü
Sonraki Haber Karşıyaka Tramvayı günde 30 bin yolcu taşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?