ANA SAYFA > SPOR > TFF'den Karşıyaka'ya ceza

TFF'den Karşıyaka'ya ceza

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TFF'den Karşıyaka'ya ceza

Play-Off ilk tur maçında Anadolu Üniversitesi’ne elenen Karşıyaka’ya Türkiye Futbol Federasyonu’ndan para cezası geldi.

Profesyonel Disiplin Kurulu üç ayrı eylemden dolayı Karşıyaka Spor Kulübü’ne Anadolu Üniversitesi maçı sonrası 60 bin TL para cezası verdi.

Kuruldan yapılan açıklama şöyle:

"KARŞIYAKA Kulübünün, 02.05. 2024 tarihinde oynanan KARŞIYAKA–ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TFF 3. Lig Play Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 16.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada KARŞIYAKA Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 14.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada KARŞIYAKA Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber ESHOT'a ödül...
Sonraki Haber Başkan Fıçı CHP Genel Başkanı Özel'i makamında ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?