ANA SAYFA > SPOR > Taşova: Tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz

Taşova: Tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Taşova: Tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Şube Başkanı Mustafa Taşova, kulübün resmi sosyal medya hesaplarına açıklamada bulundu.

Mustafa Taşova, "Yolumuza 4’te 4 yaparak devam ediyoruz. Takım çok iyi gidiyor ve iyi çalışıyor. Ekip çok önemli bir döneme giriyor. Üst üste iki kritik maça çıkacağız. Çok önemli haftalara giriyoruz. Hem ligin hem de Karşıyakamızın konumu belirleyecek döneme giriş yapıyoruz. Mutlak galibiyetler bekliyoruz" dedi.

Taşova, Turgutlu deplasmanı ve Batman Petrolspor maçlarında taraftarlarının her zaman olduğu gibi yanlarında olmalarını istedi. Mustafa Taşova, "Tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz. Özellikle Batman Petrol maçında kendi sahamızda hem de Turgutluspor deplasmanında onları yanımızda görmek istiyoruz. Bu hafta çok ilginç bir hafta olacak. Ligde ilk 4 sıradaki takımlar birbiriyle oynuyor. Bizim için çok önemli bir hafta. Üç puanlık bir hafta olmayacak. İnşallah iki haftayı da 3’er puanla geçer, hedeflerimize emin adımlarla ilerleriz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirliler Çiğli Tramvayı'nı çok sevdi
Sonraki Haber İzmir Şehir Tiyatroları’ndan çocuklara özel yeni oyun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?