ANA SAYFA > SPOR > Tarım Müdürü Üngür Bostanlıspor'u ziyaret etti

Tarım Müdürü Üngür Bostanlıspor'u ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarım Müdürü Üngür Bostanlıspor'u ziyaret etti

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, Bostanlıspor Kulübü'nü ziyaret ederek, Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy ile görüştü, kulübün son durumu hakkında bilgi aldı.

Hasta denecek kadar Karşıyaka Spor Kulübü taraftarı olan ve maçlarını kaçırmamaya özen gösteren Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, "Kaf Sin Kaf'ımızdan sonra Bostanlıspor da bu şehrin önemli bir spor kulübü. Özellikle futbol dışı branşlardaki başarıları Karşıyaka sporunun yüz akı. Bu nedenle 20 yıldır başkanlık yapan ve kulübü sıfırdan bu aşamaya getiren başkan  Avni Erboy'u tebrik ederim" dedi. 
Bostanlıspor'un çalışma faaliyetleri ve sportif takımlarından bilgi veren Avni Erboy, Karşıyaka Tarım Müdürü Bülent Üngür'ün çok başarılı çalışmalar yaptığını, özellikle gıda denetlemelerinde sıfır tolaransını takdir ettiğini belirterek, "Bu nezaket ziyaretinden doılayı kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Bülent Üngür'ün Bostanlıspor ziyaretinde Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisleri Sezer Yazgan ve Bülent Eyrice de eşlik etti. Yazgan ve Eyrice, tesis bahçesindeki  zeytin ağaçları ve diğer bitkilerin daha sağlıklı yetiştirilmesi konusunda da bilgi paylaşımında bulundu. Müdür Üngür, Bostanlıspor Kulübü ile tarım konusunda sporcuların bilinçlendirilmesi amacıyla ortak proje üreteceklerinin müjdesini de verdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de Ramazan dayanışması
Sonraki Haber Memleket Partisi adayı Ergin, Balkan Göçmenlerini ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?