ANA SAYFA > SPOR > Sözeri: Sapanca maçına rotasyonlu bir kadro ile çıkacağız

Sözeri: Sapanca maçına rotasyonlu bir kadro ile çıkacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sözeri: Sapanca maçına rotasyonlu bir kadro ile çıkacağız

Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Play-Off maçları öncesinde bazı oyuncularını korumak ellerine önemli bir fırsat geldiğini belirtti.

Erkan Sözeri, "Sapanca ve bizim son maçta herhangi bir iddiamız yok. Onun için o maça rotasyonlu bir kadro ile çıkacağız. Alt yapıdan aramızda olan evlatlarımız var. Batuhan Kuru'yu gördük. Girdiği maçta 1 gol attı ve 1 pozisyon yarattı. Sapanca'da alt yapımızdan yetişen oyuncularımız ve ligde fazla süre alamayan arkadaşlarımıza görev vereceğiz. Play-Off maçları öncesi de bazı oyuncularımızı korumuş olacağız. Bu rotasyon için taraftarımızdan anlayış göstermesini istiyorum" dedi.

Sapanca Gençlikspor maçı sonrası Play-Off'taki birinci tur maçını evlerinde gece oynayacaklarının müjdesini veren Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Cumartesi Sapanca ile oynayacağız. Perşembe günü büyük bir ihtimalle sahamızda Anadolu Üniversitesi ile oynayacağız. Federasyonu ile yaptığımız görüşme sonrası Play-Off ilk maçımızı gece oynayacağız. En büyük itici gücümüz taraftarımız işlerinden çıkıp tribündeki yerini alabilecek" diye konuştu.

Play-Off'taki maçlar öncesi Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımına güveninin tam olduğunun altını çizdi. Deneyimli teknik adam, en iyi ekip olduklarını belirtti. Yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronu Erkan Sözeri, "Perşembe günü Anadolu Üniverseti maçını geçtikten sonra Turgutluspor-Efeler 09 maçının galibiyle karşılaşacağız. Grup finalini Elazığspor ile oynadıktan sonra final maçında 1. Grup'tan gelen finalist ile karşılaşacağız. Tüm rakiplere saygım var ama en iyi takım biziz. Benim oyuncularıma güvenim tam. Hacettepe maçını kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek isterdik ve onlarla bütünleşmek isterdik ama olmadı. Biz, muhteşem taraftarımız ile Play-Off sonunda bütünleşeceğiz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber 23 Nisan Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı
Sonraki Haber 23 Nisan’da Konak’ın müzeleri doldu taştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?