ANA SAYFA > SPOR > Sözeri: İkinci yarı böyle zor olacak

Sözeri: İkinci yarı böyle zor olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sözeri: İkinci yarı böyle zor olacak

ikinci devrenin ilk haftasında evinde Eynesil Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Karşıyaka'da göreve galibiyetle başlayan teknik direktör Erkan Sözeri karşılaşma sonrası öğrencilerini kutladı.

Tecrübeli teknik adam soyunma odasında yaptığı konuşmada, "Böyle zor olacak ikinci yarı. Her zaman zor olacak ama inandınız. Formaya aidiyetiniz, sahadaki mücadeleniz takdire şayan. Hep böyle bir takım istiyorum. Aferin" sözleriyle Amasyaspor FK deplasmanı öncesi oyuncularını tebrik etti.

Ligde üst üste 2'nci galibiyetini alıp 29 puana ulaşan 3'üncü sıradaki yeşil-kırmızılı takım, haftayı bay geçen lider Batman Petrolspor'la arasındaki puan farkını 4'e düşürdü. Karşıyaka'da santrfor Yasin Ozan, dün attığı golle toplam gol sayısını 8'e çıkarıp grupta gol krallığı yarışında zirveye yerleşti. Enes'in yokluğunda sol kanatta görev yapan santrfor Fatih ise 4 gole ulaştı. İzmir temsilcisinde yeni transferlerden sağ bek Erdem 90 dakika görev yaparken, İsmail ve Mehmet son bölümde oyuna girdi. Şeref ise şans bulamadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer'den miting gibi açılış töreni
Sonraki Haber Elektrik Destekli Akıllı Bisiklet Paylaşım Sistemi hizmette

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?