ANA SAYFA > SPOR > Sözeri: Bize inananları mahcup etmedik

Sözeri: Bize inananları mahcup etmedik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sözeri: Bize inananları mahcup etmedik

Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, son haftalarda kötü sonuçlar almalarına rağmen inançlarını hiç kaybetmediklerini söyledi.

Sözeri, "Son haftalarda açıkçası çok iyi sonuçlar almadık. Böyle bir camiaya hizmet ederken mahcubiyet duyduk. Maçta iyi mücadele ettik ama son dakikada gelen golü ayağa kalkma olarak değerlendiriyoruz. Bize inananları mahcup etmedik. Son haftalarda talihsiz goller yedik. Hiçbir şeyin imkansız değil. Şampiyonluk ve ikincilik için mücadele edeceğiz ama olmazsa takımı play-off'a hazırlayacağız" dedi.

"Biz hiç inancımızı kaybetmedik ve sonuna kadar kaybetmeyeceğiz" diyen Sözeri, "Sakatlarımızı da play-off maçlarına hazırlayacağız. Finallerde taraftarımızın desteğiyle güzel maçlar oynayıp, irade gösterip takımı yıllar sonra üst lige taşıyacağız. Biz büyük bir aileyiz. Güzel bir 3 puan oldu, play-off'u büyük oranda garantiledik. Şimdi bu kadar fırsat ayağımıza gelmişken taraftarımızdan biraz daha destek bekliyoruz. Umudumu hiç kesmedim, vazgeçmedim. Sezonu mutlu sonla taçlandırıp bütün camiamıza hediye etmek istiyoruz. Bu yönetim, bu taraftar, bu camiaya en iyisini hak ediyor" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özgür Özel Menemen'den iktidara yüklendi
Sonraki Haber CHP'lilerden Çiftçioğlu'na övgü dolu sözler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?