ANA SAYFA > SPOR > Secder Akıncı'yı dostları andı

Secder Akıncı'yı dostları andı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Secder Akıncı'yı dostları andı

Karşıyaka'nın tanınmış simalarından merhum Secder Akıncı vasiyeti üzerine anıldı.

10 kasım 2022 tarihinde vefat eden Karşıyaka'nın unutulmaz değerlerinden biri olan, yaşamının büyük kısmını KSK'ye ayıran, 64 yıllık üyesi olduğu  Karşıyaka Spor Kulübü'ne basketbol şube sorumlusu,  yelken şube başkanlığı,  yönetim kurulu ve divan yönetim üyelikleri görevlerinde bulunan merhum Secder Akıncı'yı dost ve sevenlerinin katıldığı anma töreni Karşıyaka Nikah Sarayında yapıldı. Secder Akıncı'nın vasiyeti üzerine yapılan anma töreninde geçmişten fotoğraf ve görüntüler izlendi, dostları anılarını paylaştı.
Anma törenine Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yönetim kurulu üyeleri, Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ,  Karşıyaka İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, Karşıyaka Spor Kulübü eski Başkanı ve İZVAK Başkanı Ali Erten ile arkadaşları katıldı.
Anma töreninin akşamı saat 19.12'de de Nikah Sarayının üzerindeki restoranda anma töreni yemekle devam etti. Buradaki törene Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Belediye Başkan yardımcıları Berkhan Alptekin ve Ahmet Diker, 1912 Karşıyaka Derneği Başkan ve yöneticileri de katıldı.
(Fotoğraflar: Vehbi Moğol)

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta engelsiz yol için yürüdüler
Sonraki Haber Karşıyaka'da polisin dur ihtarına uymadı bir kişi hayatını kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?