ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Zor zamanda aile olmak, pes etmemek önemli

Sarıca: Zor zamanda aile olmak, pes etmemek önemli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Zor zamanda aile olmak, pes etmemek önemli

Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Galatasaray'ı mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "Önemli bir rakibimizi deplasmanda yendik. Üçüncü periyodun bir bölümü hariç oyun kontrolü bizdeydi. Mevcut kadromuzla, ligde normal sezonun bitimine 4hafta kala ilk 4 hedefimize neredeyse ulaştık. Maça dönersek boyalı alanı çok iyi kullandık, çokça sayı bulduk. İç dış dengemiz oldukça iyiydi, aynı şekilde ribaundlarda güçlü kaldık. Vernon'in sakatlığı sonrası oyun tarzımızı da biraz değiştirdik. Vernon orada başka yeteneklere sahipti, Furkan ve Deniz ayrı yeteneklere sahip. Bugün, geçen hafta olduğu gibi, Furkan'ın verdigi katkı müthişti. Keza Deniz de oldukça iyiydi. Errick zaten usta bir oyuncu bunu biliyoruz. Ama esas olan takımda herkes elinden geleni yapıyor. Zor zamanda aile olmak, pes etmemek önemli. Bütün takımımı canı gonülden kutluyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İlk buluşması binlerle oldu
Sonraki Haber KSK basketbol altyapıda bir ayrılık daha

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?