ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Yukarıda biraz daha kendi yerimizi sağlamlaştırdık

Sarıca: Yukarıda biraz daha kendi yerimizi sağlamlaştırdık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Yukarıda biraz daha kendi yerimizi sağlamlaştırdık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko'yu mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenörü Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca, "Fenerbahçe, Euroleague şampiyonluğu ve Final Four için kurulmuş çok ciddi bir organizasyon. Özellikle ikinci yarıda komple oyunun kontrolü bizdeydi. İlk yarıyı da önde kapatabilirdik ama bu da gayet normal. Aradaki kadro farklılıkları sahaya yansıyor ama sonuca baktığınızda da galip geliyoruz. Anadolu Efesi İstanbulda yendikten sonra burada da bu galibiyet bizim için çok değerli, çok mühim. Yukarıda biraz daha kendi yerimizi sağlamlaştırdık. Oyuncularım yürekten kutluyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya Şampiyonu Öcek Bostanlıspor’da…
Sonraki Haber Dünyanın dört bir yanından uzmanlar İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nde buluşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?