ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Takımca daha iyi olduğumuzu gösterdik

Sarıca: Takımca daha iyi olduğumuzu gösterdik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Takımca daha iyi olduğumuzu gösterdik

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisinde Frutti Extra Bursaspor'u 92-76 yenerek seriyi 2-0 kazanan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Güzel bir maç oldu. Frutti Extra Bursaspor'u da oynadıkları sezon için kutlyorum. Çok iyi mücadele ettiler ama biz takımca daha iyi olduğumuzu gösterdik. Aslında İzmir'de oynanan maçı da kontrol etmiştik ama üçlükleri sokamamıştık. Bugün maç boyu, özellikle ilk periyot müthiş bir savunma yaptık. Deplasmanda nasıl oynamamız gerekiyorsa o şekilde oynadık. İçeri indirdiğimiz toplarla bulduğumuz sayılar, içeri dışarı dengesini sağlamamız burada kazanmak için önemliydi. Oyun planımıza sahip çıkmak bize deplasmanda galibiyeti getiren en büyük etken oldu. Burada 8-9 bin seyirci önünde kazanmak çok kolay değil ama üçüncü periyot hariç kontrolü hic kaybetmedik. Üçüncü periyotta da skorda değil ama oyunda dengeyi kaybettik. Bu da gayet normal. Bu kadar fark uzun bir süre korumak böyle bir atmosferde kolay degil. Önemli bir galibiyet aldık, 2-0 kazanarak yar finale yükseldik. Artık rakibimizi bekleyeceğiz. Bütün ekibimi tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka güle oynaya yarı finalde
Sonraki Haber Bir Baba Hindi Mustafa'nın heykeli eski yerinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?