ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Strazburg'a moralli gideceğiz

Sarıca: Strazburg'a moralli gideceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Strazburg'a moralli gideceğiz

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 7.haftasında deplasmanda Onvo Büyükçekmece Basketbol'u 93-75'lik farklı skorla mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Oynadığımız son iki maçta özellikle hücumdaki paylaşımlarımız ve yüksek yüzdemiz, skorlarımız etkileyiciydi. Bugün de bence çok iyi oynadık. İlk yarıda gösterdiğimiz performans cok iyiydi ve bunu bütün maç devam ettirdik. Çok sayıda oyuncuyla oynadık, rotasyon yaptık. Ribaund konusu bizim için sezon başından beri önemli bir mevzu. Maçı üstün bir şekilde kazandığımız gibi ribaundlarda da üstünlük kurmuş olmamız bizim için önemli. Bugün yine can sıkan tek konu yaptığımız çok basit top kayıplarıydı. Ancak sonuç olarak oynadığımız oyun çok tatmin edici. Hafta içinde Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde SIG Strasbourg ile oynayacağımız maça moralli bir şekilde gideceğiz. Oynadığımız bu oyunu devam ettirmek istiyoruz. Umuyorum Errick Mc Collum da aramıza dahil olacak. Alacağımız ekstra bir deplasman galibiyeti bizi grupta lider olmak için çok şanslı bir konuma getirir. Bunun peşinden koşacağız. Bütün ekibimi tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Osmanağaoğlu: Karşıyaka'ya AMATEM...
Sonraki Haber EGEMAKGÖÇ, Atatürk'ü andı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?