ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Sonraki maçlarımızda daha hazır olacağız

Sarıca: Sonraki maçlarımızda daha hazır olacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Sonraki maçlarımızda daha hazır olacağız

ING Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “İlk olarak önce bu sağlıki durumdan inşallah bir an önce kurtuluruz. Daha ileriki tarihlerde umuyorum ki taraftarlarla, seyircilerle maçlar oynanır. Tüm takımlarımıza ve kendi takımıma sakatlıksız bir sezon diliyorum. Bizim açımızdan Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor’un hazır olmamasından ötürü iyi bir maç olmadı. Onların da işi hiç kolay değil. Lige çok geç katıldılar, eksikleri var. Böyle eksikleri olan takılara karşı sahada sizin de oyununuz bozuluyor. Konsantrasyon kayıpları yaşıyorsunuz. İlk yarı açıkçası özellikle yaptığımız top kayıpları nedeniyle bir türlü ritim bulamadık ancak ikinci yarıda tempomuzu arttırdık ve daha iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Sonuçta bizim için bir lig maçı ve puan kazanımından öteye geçmedi. Sonraki maçlarımızda umut ediyorum ki daha hazır bir şekilde sahada olacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber U-22 Avrupa Plaj Voleybol Şampiyonası'na Rusya damgası
Sonraki Haber Zabıtalardan kedi operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?