ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Son maçı kazanarak gruptan çıkacağız

Sarıca: Son maçı kazanarak gruptan çıkacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Son maçı kazanarak gruptan çıkacağız

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde EWE Baskets Oldenburg'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "İlk olarak EWE Baskets Oldenburg'u kutluyorum, özellikle ikinci yanda çok iyi oynadılar. Biz ilk yarıda hücumda çok iyiydik ve iyi kararlarla oynadık. 58 sayıya ulaşarak önemli bir fark yakaladık. Ancak ikinci yarı hakkında yorum yapmak kolay değil. Herkes durdu, oyun planımızın dışına çıktık ve özellikle savunma ribauntlarında büyük sıkıntı yaşadık. Rakibimiz 18 hücum ribaundu almış ve bunun sonucunda maçı maalesef kaybettik. İkinci yarıdaki hatalarımızın sorumluluğunu kabullenmemiz gerekli. Hatalarımızı düzeltmek üzere çalışacağız. Grubumuzda haftaya oynayaccağımız bir maçımız daha var. Onu kazanarak bu gruptan çıkacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka fırsatı tepti...
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden KSK Yelken'e destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?