ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Son iki dakikada daha fazla hata yapan taraftık

Sarıca: Son iki dakikada daha fazla hata yapan taraftık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Son iki dakikada daha fazla hata yapan taraftık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final serisinde Türk Telekom'a karşı 1-0 geriye düşen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Yüksek skorlu ve tempolu, çok güzel bir maç oldu. İki takım da geri adım atmadı. Biz de defalarca geri düştük, onlar da düştü. Sanıyorum 8-9 defa liderlik el değiştirdi. Yirmi dakikayı Türk Telekom, 15 dakikayı biz önde götürmüşüz. Bence maçın sonucu çok ufak nüanslara kalmıştı, biz son iki dakikada daha fazla hata yapan taraftık. İlk yarıyı çok daha farklı önde kapatabilirdik ama çok basit hatalar yaptık. Özellikle geriye koşmayla ilgili bireysel hatalar yaptık. İkinci yarıda ise maçın son dakikalarında ribaundlarda büyük sıkıntı yaşadık ki orada cok kilit iki üç tane ribaund vardı. Onları alabilsek aslında skora ortaktık. Olmadı. Türk Telekom'u tebrik ediyorum, onlar da çok iyi oynadiıar ve maçı bırakmadılar. Sonuçta bir seri oynuyoruz, Salı günü bir maçımız daha var. O maçı alıp İzmir'e 1-1'lik skorla dönmeye çalışacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka 1-0 geriye düştü
Sonraki Haber Bostanlı ve Nergiz'de su kesintisi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?