ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Sahada kötü bir basketbol vardı

Sarıca: Sahada kötü bir basketbol vardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Sahada kötü bir basketbol vardı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Gaziantep Basketbol'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Bence her iki takım açısından da kötü bir maç oldu. Sahada kötü bir basketbol vardı. Kendi takımım adına konusursam, tempomuzu bir türlü bulamadık ve akıcı bir oyun oynayamadık. Zaman zaman bunu başarsak da devamlılık yoktu. İniş çıkışlarımız çoktu. Bütün maçı önde götürmemize rağmen bu sebeplerden dolayı oyunu koparamadık. Tabii ki bunda farklı etkenler de vardı. Özellikle Gaziantep Basketbol'un kısa beşlerle sahada olması ve ikinci beş numara olarak Muhsin'in sahada olmaması bizim ritmimizi bozan etkenlerdendi. Konsantrasyonumuzda da dönem dönem sıkıntılar vardı. Sonuçta puan maçıydı ve kazanmamız gerekiyordu, kazandığımız için mutluyum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Prof. Dr. Ahmet Ercan: Her an 7,2’lik deprem olacakmış gibi İzmir’i hazırlamamız gerekir
Sonraki Haber 50 Faktör Güneş Kremi Kullanımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?