ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Oyunu istediğimiz alana ikinci yarıda çekebildik

Sarıca: Oyunu istediğimiz alana ikinci yarıda çekebildik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Oyunu istediğimiz alana ikinci yarıda çekebildik

Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Emlakjet'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeley ideğerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Maçın başı hep çekişmeli gitti, sonrasında zaman zaman öne geçtik. Çok kritik bir yerde geri düştük ki orası belki de döndürülemeyecek bir yer olabilirdi. Ama bizim tecrübeli oyuncularımız var, gerçekten o bölümü iyi oynadık. İlk yarıda bence iyi oynadığımız bölümlerde bencillik yaptık ve topu paylaşmadık. Yoksa ilk yarıda da istediğimiz skorlara ulaşabilirdik. Biz oyunu istediğimiz alana ikinci yarıda çekebildik. Hücumda daha akıcıydık ve sonuca gidebildik. Ligin en az sayı yiyen takımına 94 sayı atabildik. Bunun haricinde bu maçın sertliğine göre fauller bence çok kolay çalındı. Bu sertlikte bazı fauller basit kaldı. Sonuç olarak kazanmak önemliydi. İlerisi için önemli bir galibiyet aldık. Artık Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü SIG Strasbourg ile oynayacağımız maça odaklanmalıyız. Biran önce bu maçı unutup, fiziksel ve mental olarak Salı gününe hazırlanmalıyız. Salonu dolduran tüm taraftarımıza teşekkür ediyor, bütün takımımı tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u konuk ediyor
Sonraki Haber Çiğli’nin ilk Havacılık Müzesi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?