ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Oyun aklımız ve kalitemiz vasattı

Sarıca: Oyun aklımız ve kalitemiz vasattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Oyun aklımız ve kalitemiz vasattı

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisi ikinci maçında Türk Telekom'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "lyi başlayıp kötü bitirdiğimiz bir maç oldu maalesef. Özellikle ilk yarının bitmesine üç dakika kala kaybettiğimiz tempoyu ve ritmi maç boyunca aradık. Tabii buradaki en büyük sebep özellikle verdiğimiz 19 tane hücum ribaunduydu. Bundan dolayı açıkçası ritim bulamadık. Skorda oyunu dengelesek de, oyunun üstünlüğünü elimize alamadık. Bununla beraber bulduğumuz boş atışları çok düşük yüzde ile oynayıp sayıya çeviremedik. Bu da skorda ilerleyemememizi sağladı. Açıkçası mücadelemiz iyi ancak oyun aklımız ve kalitemiz vasattı. Playoff'lar da böyle durumlar olabiliyor. Pazartesi günü kendi evimizde oynayacağımız maça odaklanmalı ve enerjimizi tekrar toplamallyız. Türk Telekom'u tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İzmir Büyükşehir’den eğitime 40 milyona yakın destek
Sonraki Haber Karşıyaka'da İZBAN temizlik işçisi ölü bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?