ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Önemli olan bugün kazanmaktı ve başardık

Sarıca: Önemli olan bugün kazanmaktı ve başardık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Önemli olan bugün kazanmaktı ve başardık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10.haftasında deplasmanda Bahçeşehir Koleji'ni 93-85 mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadelenin ardından açıklamada bulundu.

Sarıca'nın açıklaması şöyle: "Açıkçası bu maçın böyle geçeceği belliydi, biraz yorgunluğun da etkisiyle son periyotta bazı hatalar oldu ama kazanmanın yolunu bulmalıydık ve bunu başardık. Bahçesehir Koleji ligin en çok sayı atan takımı ama biz organizasyonumuz ve oyuncularımızın becerisi ile bugün galibiyete ulaşan taraf olduk. Harika bir haftayı bitirdik, özellikle aldığımız stratejik galibiyetler bizim icin çok değerli. Önemli olan bugün kazanmaktı ve kazanmayı başardık. Verdikleri emekten dolayı bütün oyuncularıma ve ekibime teşekkür ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden bir istifa daha
Sonraki Haber Karşıyaka’da Yeni Yıl Pazarı’na geri sayım başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?