ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Manresa maçına odaklanacağız

Sarıca: Manresa maçına odaklanacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Manresa maçına odaklanacağız

ING Basketbol Süper Ligi'nde yıldız transferlerle yenilediği kadrosuyla yine zirve yarışına ortak olan Pınar Karşıyaka, sezonun flaş ekiplerinden Gaziantep Basketbol'u da deplasmanda 76-67 yenerken, 2 hafta önce kaptırdığı liderliği de yeniden devraldı.

Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, Gaziantep deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol ekibi Baxi Manresa'yla yapacakları liderlik maçına odaklanacaklarını söyledi. Sarıca, "Maçın sonunu daha iyi ve akıllı oynayarak kazanmanın yolunu bulan takım biz olduk. İyi başladığımız sezonu zor bir deplasmanda önemli bir galibiyetle sürdürüyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Artık bu maçı unutup salı günü oynayacağımız Baxi Manresa maçına odaklanacağız. Bizim takım olarak çok önem verdiğimiz bir maç. Şu an grubumuzda onların da iki galibiyeti var. Gruptan çıkmak için hata yapmamamız gereken bir maç. Bu maçı kazanıp liderliğimizi devam ettirmeye çalışacağız" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dilara ile Faruk dünya evine girdi
Sonraki Haber Karşıyaka'nın liderle puan farkı 11...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?