ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Maçın 40 dakika olduğunu bir kez daha hatırladık

Sarıca: Maçın 40 dakika olduğunu bir kez daha hatırladık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Maçın 40 dakika olduğunu bir kez daha hatırladık

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In Turu ikinci maçında Pınar Karşıyaka'nın deplasmanda Rio Breogan'a 80-73 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından. Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıcai "İk olarak Rio Breogan'ı tebrik ediyorum. Üzgünüz, kazanmak istiyorduk. Bu gece sahada kazanmak için cok uğraştık, ribaundlarda da iyiydik ama yeterli olmadı. Rakibimiz kazanmayı hak etti ama biz de hak ettik ve kazanabilirdik. Maçın 35 dakikasinda iyi iş çıkardık ancak son 5 dakikada hem savunmada hem hücumda iyi değildik. Maçın 40 dakika olduğunu bir kez daha hatırladık. Ancak hala avantajlı durumdayız. Haftaya bir maçımız daha var ve kendi evimizde oynayacağız.İnaniyorum ki haftaya kazanan taraf biz olacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK İspanya'da kaybetti, Son16'ya kalan Karşıyaka'da belli olacak
Sonraki Haber CHP, İzmir'de 6 ilçenin adaylarını açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?