ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Ligin başı, gelişim göstermemiz gereken bir sürü konu var

Sarıca: Ligin başı, gelişim göstermemiz gereken bir sürü konu var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Ligin başı, gelişim göstermemiz gereken bir sürü konu var

Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezona Aliağa Petkimspor mağlubiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca karşılaşmanın ikinci yarısında özellikle ribauntlarda sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Maçın ilk devresinde üstün olduklarını kaydeden Sarıca, sözlerini şöyle sürdürdü:"Çok iyi de savunma yaptık ama o savunmanın karşılığı 6 sayılık bir fark değildi. Aliağa Petkimspor'un ribauntlarda fark yaratması, rakibimize ikinci atış şansı vermemiz ve bazı erken atışlarımız bizim maçı koparamamamıza neden oldu ama ikinci yarı bambaşka bir senaryo vardı. Aliağa Petkimspor'u da tebrik ediyorum, ikinci yarı hem çok yüzdeli ve tempolu oynadılar, kazanmayı hak ettiler. Lige böyle başlamak istemiyorduk. Ligin başı, gelişim göstermemiz gereken bir sürü konu var. 1-2 önemli parça var. bunları mutlaka bir an önce çok hazır hale getirmemiz lazım. Yani çalışıp da bunun üzerinde düzeltip devam edeceğiz. Sonuçta iyi bir kadromuz var, oyuncularıma ve takıma güveniyorum. Ama bir an önce de eksik parçaları işler hale getirmemiz lazım."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de huzurevi sakinleri unutulmadı
Sonraki Haber Konak'ta Atatürk büstüne çirkin saldırı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?