ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kötü tercihler kazanmamıza engel oldu

Sarıca: Kötü tercihler kazanmamıza engel oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kötü tercihler kazanmamıza engel oldu

FIBa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Peristeri'ye mağlup olan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca, maçta geri adım atmadıklarını, kötü tercihlerin kazanmalarına engel olduğunu söyledi.

Sarıca maçın ardından "Zor bir geceydi, iyi bir takıma karşı çok sert bir maç oynadık. Aslında her iki takım da bütün maç sertlik düzeyini korudu. Biz ilk yarı çok iyi bir savunma yaptık, iyi is çıkardık. İkinci yarıya tereddütlerle başladık ve kolay atışları sayıya çeviremedik. Ancak esas problem maç boyunca verdiğimiz hücum ribaundları oldu. Maçın son 5 dakikasında da oyun dengedeyken gereksiz zorlama atıştarla kötu tercihlerde bulunmamız maçı kaybetmemize neden oldu. Son saniyeye kadar kazanabileceğimiz bir maçti, geri adim atmadık ama oyun aklımız ve kötü tercihler kazanmamıza engel oldu. Peristeri Bwin'i tebrik ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Avrupa'da deplasmanda yok...
Sonraki Haber Pülten: İzmir'in seçmeni sandığa giderken elini yüreğine koysun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?