ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kırılma anı üçüncü periyotta oldu

Sarıca: Kırılma anı üçüncü periyotta oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kırılma anı üçüncü periyotta oldu

Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final serisi Anadolu Efes'e karşı 1-0 geriye düşen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Müthiş bir ilk yarı oynadık. Devreye başabaş girdik, hatta sonda yaptığımız faul olmasaydı önde girecektik. Maçın başını Shane Larkin müthiş oynadı, çok özel bir oyuncu, çok yüzdeli oynadı. Maçın ikinci yarısını ve sonunu da Doğuş Özdemiroğlu müthiş bir yüzdeyle oynadı. Bu kadar çok üçlük yediğimiz bir maçı kazanmak kolay değil. Fakat asıl kırılma anı üçüncü periyotta oldu. Hem onların sertliğine karşılık veremedik hem skor olarak çok geride kaldık. Bir de yaptığımız top kayıpları… Ribaundlar en çok çekindiğimiz konulardan biriydi, oralarda iyiydik ama gereksiz aceleyle Anadolu Efes‘e karşı yapılmayacak top kayıpları yaptık. Nihayetinde Anadolu Efes kazanmayı hak etti. İlk yarıda çok iyiydik ancak 3. periyottaki 30-10’luk skorla maçı kaybetmiş olduk. 2. maça hazırlanacağız. Bir seri oynuyoruz. Ondan sonra İzmir’de bir maçımız daha var. 2. maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Doğuş’u da sakatlıktan böyle döndüğü için tebrik ediyorum, Türk basketbolu için de önemli bir dönüş.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Ünsal: İzmir’i ayağa kaldıralım!
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'de TİS krizi: Burası Karşıyaka değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?