ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kimse 11-12 bin Galatasaray taraftarı önünde kazanabileceğimize inanmıyordu

Sarıca: Kimse 11-12 bin Galatasaray taraftarı önünde kazanabileceğimize inanmıyordu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kimse 11-12 bin Galatasaray taraftarı önünde kazanabileceğimize inanmıyordu

Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisi ikinci maçında deplasmanda Galatasaray Ekmas'ı 90-87 mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "Kimse deplasmanda 11-12 bin Galatasaray taraftarı önünde kazanabileceğimize inanmıyordu. Burada çok ağır bir atmosfer vardı ama biz müthiş bir maç oynadık. 10 sayı geri düştük ama buna rağmen pes etmedik ve sonunda bence çok büyük oynayarak kazanmayı başardık. Bu akşam yine 3 yabancıyla kaldık, Jaylon Brown maça çok iyi başladı fakat kasık sakatlığı nedeniyle devam edemeyeceğini söyleyince biz de oynatamadık. Bu noktada Ergi ve Mert'ten çok büyük katkı aldık. Furkan boyalı alanda müthiş mücadele etti. Vitto sakat sakat oynayarak çok büyük fedakarlık yaptı. Oynamayabilirdi, çünkü ağrısı vardı. Bütün maçı Errick ve Kenan'ın önderliğinde, Kelan'ın skorerliğiyle çok akılcı bir şekilde oynadık. Takım karakterimizden ötürü gurur duyuyorum, vazgeçmiyoruz. Bugün kazanacağımıza inanıyorduk. Seriyi İzmir'e taşıdık ama bitmedi. Bir maç daha kazanmamız lazım ve yorgunluklar, sakatlıklar üst üste geliyor. Hazır olmalıyız. Jaylon'ın sakatlığı iyi gözükmüyor, ne olacağına bakacağız. Ama İzmir'de, kendi evimizde turu geçmek istiyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 836 bilim insanını buluşturan 12. EKMUD Bilimsel Kongresi Antalya’da başladı
Sonraki Haber Ana hizmet binası için plan ve İzmirim Kart yönetmeliğinde değişiklik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?