ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Keşke dolu tribünlerle oynasaydık

Sarıca: Keşke dolu tribünlerle oynasaydık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Keşke dolu tribünlerle oynasaydık

Basketbol Süper Ligi'nde Merkezefendi Belediyesi Basket'i farklı mağlup eden Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "İç sahada oynadığımız güzel bir son maç oldu, ligin son maçını deplasmanda oyanaycağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocuklarımız salondaydı bugün, keşke dolu tribünlerle oynasaydık. Eksik olmamıza rağmen, takım yine bugün sahada elinden geleni yaptı. Bu maçın daha zor geçeceğini düşünüyorduk ama özellikle alan paylaşımını çok iyi yaptık ve bütün maçı çok lyi oynadık. Ribaundlardaki hakimiyetimiz bizi üstün kıldı. Topu paylaşmamız, uzunlardan aldığımız katkı, Erick'in oyunu bizim için çok değerli. Şu da bir gerçek ki bu eksik kadromuzla bizim hep en yüksek devirde oynamamız gerekiyor. Bu da her gün olmayabiliyor. Sonuçta bugün oynadıkları oyun ve gösterdikleri mücadeleden türü bütün ekibimi kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi hazırlanacak
Sonraki Haber Başkan Kınay: Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?