ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Herkese rakip olmaya, herkesi yenmeye çalışacağız

Sarıca: Herkese rakip olmaya, herkesi yenmeye çalışacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Herkese rakip olmaya, herkesi yenmeye çalışacağız

ING Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom'u eleyerek yarın finale yükselen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Tabii bizim için çok güzel bir maç oldu. Önemli bir final maçıydı çünkü. Kazanan devam edecek kaybeden de bitirecekti. Türk Telekom’u da tebrik ediyorum. Onlar önemli bir kadro, önemli bir takım. Açıkçası 3-6 eşleşmesinde de biz çok iyi yerde bitirdik ama aslında şanssız bir eşleşme oldu. Bizim için de zor bir seri oldu.

Şunu söylemeliyim ki, bütün oyuncularımı yürekten kutluyorum ama özellikle sakat sakat oynayan 4 tane oyuncumuz var ki ikisi fıtıkla oynuyor. Onlara teşekkür etmek istiyorum özellikle. Tabii ki bütün takımın burda katkısı var. Böyle bir skoru tek başına 1-2 oyuncu ile yapamazdık. Bütün oyuncular bunu paylaştı.

İlk maçta yine iyi oynanmıştık ama böyle maçı koparamamıştık. Ankara'da ribaund sıkıntısı yaşadık ve o gün belki de beklemiyorduk onların bu oyununu. Ama bugün buna da konsantre olup o ribaundları da aldık. Yani ekipçe tabii biz bugün 7. maçımıza çıktık 11. günde ve seyahatleri saymıyorum on saatlik, 6,5 saatlik otobüs yolculukları.

Çok büyük bir başarı elde ettik aslında ama hem ülkece, camiamızca, kendimiz olarak kişiselleştiremedik bunu, hazmedemedik çünkü gelir gelmez ertesi günü maç oynadık. Bundan dolayı psikolojik olarak tabii rahatsızlık ve sıkıntı da var oyuncularda. Ara veremiyoruz. Dinlendiremiyoruz. Her gün maç oynuyoruz.

Ama bu tarz üçüncü final maçımız oldu, Bilbao, Brindisi ve bugün. Bunlar hep final maçlarıydı ve oyuncularım karar anlarında da yapılması gerekeni en iyi şekilde yaptı. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum. Camiamıza tekrar hatırlatmak istiyorum. Final ve yarı final yaptık.

Geçen sene yine Avrupa'da yarı final bu sene final yaptık. Üstüne koyarak gidiyoruz bundan dolayı da tüm ekibi yürekten kutluyorum. Şimdi Fenerbahçe Beko var. Ligin favori takımlarından bir tanesi. Çok önemli ve geniş bir kadro. Bizim için en önemlisi bu çok kısa sürede başlayacak seride, sağlık durumumuz olacak.

Sağlık durumumuz iyi olduğu sürece, biz bütün sezon yaptığımız gibi herkese rakip olmaya, herkesi yenmeye çalışacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yarı finale yükseldi
Sonraki Haber Karşıyaka’dan İzmir’de bir ilk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?