ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Dünyayı fethetmedik

Sarıca: Dünyayı fethetmedik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Dünyayı fethetmedik

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde iki uzatma sonunda deplasmanda Anadolu Efes'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da başantrenörü Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: Takımıma güvenim tamdı bugün. Maç içerisinde bazı hatalar da yaptık ama Anadolu Efes'e karşı 50 dakika süren bir maçı kazanabilmek önemli bir başarı. Bunu hep söylüyorum biz çok yeni bir takımız. Sadece kaybettiğimiz zamanlarda söylemiyorum bunu. Hatalarımız oluyor ama geçen hafta iyi çalıştık. Maçın hiç bir anında maçı biıakmayan bir takım vardı sahada. Çok iyi oynadık. Anadolu Efes'i de kutluyorum, onlar da direnç gösterdiler. Onların da perşembe oynayıp pazar gününe kadar dinlenme vakitleri oldu ve maçı çok ciddiye aldılar.Ancak maçı daha iyi oynayan ve bırakmayan bizdik. Uzatmaya gitmeden önce veya ikinci uzatmaya gitmeden önce de bu maçı kazanmayı hak etmiştik. Bizim ivmemizi artıracak, geleceğe daha sağlam bakabileceğimiz bir galibiyet oldu. Sonuç olarak dünyayı fethetmedik. Bu çok önemli bir galibiyet ama hafta içi çarsamba günü Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Evimizde Telekom Baskets Bonn'la karşılaşacağız. O maç için bu galibiyet bize büyük bir moral oldu. Yarın sabahtan itibaren o maça odaklanmamız lazım. Bütün ekibimi Anadolu Efes galibiyetinden ötürü tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar’a 88 milyonluk dev proje
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği TMK çalışmalarına başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?