ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Çok büyük oynadık

Sarıca: Çok büyük oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Çok büyük oynadık

Basketbol Süper Ligi'nde Play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında Galatasaray'ı Ekmas'ı farklı mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Kendimi çok gururlu hissediyorum çünkü çok eksik bir takımla mücadele ediyoruz. Bugün de Jaylon Brown yoktu. Çok daha diri kaldık. Kaybettiğimiz ilk maçta uzatmaya bakarsak orada da basit hatalarımız olmasa orada bitirebilirdik. Ben bütün seri boyunca söyledim çok büyük oynadık. Galatasaray Ekmas’ı da kutlamak istiyorum. Onlar da özellikle iki maçı çok iyi oynadılar, kazanmayı hak ettiler. Biz bütün seriyi müthiş bir hale getirdik. Tekrardan yarı finale kaldık. Bu seriyi 2.5 yabancıyla oynadık, Vitto Brown ağrılarla oynadı. Çok gurur duyuyorum, çok sevinçliyim. Thomas Akyazılı X faktör oldu. Bugün attığı 17 sayı, savunmadaki gayreti çok önemliydi. İstanbul’daki maçtan sonra ona biraz yükledim, ihtiyacımız olduğunu söyledim. O da müthiş oynadı. Onu da tebrik ediyorum. Şimdi önce dinleneceğiz. Buna ihtiyacımız var. Şu anda Anadolu Efes‘le oynayacağımız yarı final maçını düşünüyorum, önce bunun keyfini çıkarmalıyız. 1 haftadır buraya çok hazırlanıyoruz, çok yorulduk. Yarı finalde şansımız az olabilir ama çok önemli değil. Önemli olan her sene oraları oynayabilmek. Hep yukarılarda, EuroLeague takımlarından sonra orada olmak. Önce bunun keyfini çıkaracağız, sonra Efes maçını düşüneceğim”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müdür Kadıoğlu’nun mutlu günü
Sonraki Haber Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ''ahlaklısını'' severim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?