ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bu maç ile ilgili üç ayrı başlık var...

Sarıca: Bu maç ile ilgili üç ayrı başlık var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bu maç ile ilgili üç ayrı başlık var...

Basketbol Süper Ligi'nde evinde Darüşşafaka Lassa'ya kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca karşılaşmanın ardından değerlendirmede bulundu.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Bence bu maçla ilgili 3 ayrı başlık var. İlk olarak Darüşşafaka Lassa'yı tebrik ediyorum, bütün maçı inanarak ve yüzdeli oynadılar. Kazanmayı hak ettiler. İkinci konu bizim özellikle üçüncü periyotta yaptığımız kendi hatalarımız. Bu kadar çalışıp, bu kadar iyi giderken, zaman zaman çok önemli maçları kazanırken yaptıklarımızdan, bu oyuncu grubumuzla bir anda nasıl vazgeçebiliyoruz, anlamakta güçlük çekiyorum. Üçüncü başlık ise hakem düdükleri. Elbette oyunun içinde hatalar olacak ama belli bir süre sonra bazı pozisyonlar özellikle çok netken, üst üste çalınmadığı zaman bu inatlaşma olarak hissediliyor ve algılanıyor. Bu etki devamında önce sahada oyunculara, sonra kenara sıçrıyor, sirayet ediyor. Bunu anlamakta hepimiz zorluk çekiyoruz. Yoksa lig uzun bir maraton, maçlar kazanılığ kaybedilebilir. Ancak bazı kurallar nettir ve uygulanmalıdır. Bu inatlaşma neden bunu merak ediyoruz. Sonuç olarak bir lig oynuyoruz, şimdi çok kısa sürede toparlanıp Salı günü burada Türkiye Kupası'nda Galatasaray Ekmas ile oynayacağız. Orada yarı finale çıkmak, daha ileriye gitmek istiyoruz. Bunun için hazırlanacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Belediye başkan adaylarına açık mektup!..
Sonraki Haber Kaf Kaf filede Aras Kargo'yu konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?