ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bazen biraz şans da yanınızda olmalı

Sarıca: Bazen biraz şans da yanınızda olmalı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bazen biraz şans da yanınızda olmalı

Türkiye Kupası yarı finalinde Anadolu Efes'e elenen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca karşılaşmayı değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Öncelikle Anadolu Efes'i tebrik ediyorum. Sonrasinda kendi takımımı da tebrik etmek istiyorum. Böyle buyuk bütçeli, geniş kadrolu bir Euroleague takımına karşı sonuna kadar mücadele ettiler, olumsuzluklara rağmen geri adim atmadılar. Sonunda maçı kazanabilirdik. Bazen biraz şans da yanınızda olmalı. Bugun şansımız da yoktu.İlk yarı çok düşük bir yüzdeyle oynamamıza ve 9'da sıfır üçlük atmamıza rağmen oyunun içinde kaldık. İkinci yarıda hep kazanacağımız şekilde oynadık. Ama maçın sonunda birtakım çalınmayan fauller, birtakım şanssızlıklar ve bizim hatalarımız sonucunda kaybettik. Mücadeleyi sürdüren takımlara başarılar diliyor, oyuncularıma da teşekkür ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, finale yükselemedi
Sonraki Haber Çiftçioğlu, Erzurum Çağ Kebabı ve Yöresel Festivale katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?