ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Adil ve standart bir yaklaşım olmasını istiyoruz

Sarıca: Adil ve standart bir yaklaşım olmasını istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Adil ve standart bir yaklaşım olmasını istiyoruz

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisi 3.maçında Anadolu Efes'i konuk edecek olan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadele öncesi açıklamada bulundu.

Sarıca'nın açıklaması şöyle: "Şu ana kadar neler yağtığımızı ve sonrasında neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bütün oyuncularıma ve ekibime olan güvenim sonsuz. Play-off finalindeyiz ve bir seri oynuyoruz. Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Her maçın ayrı bir hikayesi var ama son maçinki apayrı... Avrupa'nın en iyi üç ligi arasında gösterilen Türkiye Süper Ligi'nin final serisinde, "sold out" söylemi altında oynanan üst düzey bir final maçında bir tarafa 25, diğer tarafa 13 faul çalınması kabul edilebilir bir durum değil. Böylesine çetin ve sert bir seride her nasılsa bir takım üç periyot boyunca faul sınırına bile yaklaşmıyor. Bu noktada biz de MHK'ye sesleniyoruz ve bundan sonrası için sahada final serisine yakışır, adil ve standart bir yaklaşım olmasını istiyoruz. Bu konudaki gerekli hassasiyet lütfen gösterilsin. Evimizde, taraftarımızla beraber tüm yüreğimizle sahada olacağız..."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i konuk ediyor
Sonraki Haber Tefeci operasyonunda 5 tutuklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?