ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka’nın yeni sezon sloganını taraftarı seçiyor

Pınar Karşıyaka’nın yeni sezon sloganını taraftarı seçiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka’nın yeni sezon sloganını taraftarı seçiyor

Yeni sezonda Basketbol Şampiyonlar Ligi ve ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Pınar Karşıyaka, yeni sezon sloganını bulma konusunda sözü taraftarlarına bıraktı.

Pınar Karşıyaka’dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Sloganımızı sen seç, biz paylaşalım!

Yıllardır birbirinden güzel besteleriyle takımımıza destek olan, pankartlara muhteşem sözler işleyen, yaratıcı Karşıyaka taraftarı! Şimdi sıra Pınar Karşıyaka'mızı en güzel yansıtan sloganı bulmakta.

Pınar Karşıyaka'mızın 2021-2022 sezonunda Avrupa ve Türkiye'de oynayacağı maçlarda kullanacağı en güzel sloganda büyük Karşıyaka taraftarının imzası olacak.

Takımımızı en güzel yansıttığını düşündüğünüz sloganı üreterek, Instagram’da @kskbasket hesabındaki paylaşımımızın altında cevap olarak 27 Eylül Pazartesi günü saat 15.00’e kadar paylaşabilirsiniz. Seçilen en iyi 3 slogan 29 Eylül Çarşamba günü hem Instagram, hem Twitter hesabımız üzerinden taraftar oylamasına sunulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 3 puan yine alamadı...
Sonraki Haber Soyer: Dünya barışına İzmir'de ses veriyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?