ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da Şube Başkanı Ustaoğlu devam ediyor

Pınar Karşıyaka'da Şube Başkanı Ustaoğlu devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da Şube Başkanı Ustaoğlu devam ediyor

Yeni sezonun planlamasına başlayan Pınar Karşıyaka'da 1 Haziran'da yapılan genel kurulda ana yönetim listesine girmeyen Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, yeni dönemde de görevini sürdürecek.

Tarihi başarılar yaşattığı Kaf-Kaf'ta toplam 9'uncu yılını geride bırakan Antrenör Ufuk Sarıca da yeni sezonda yine dümende olacak. Yeşil-kırmızılılarda Başkan İlker Ergüllü ve Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, geçen sezon geçmişten gelen borçları temizlemeye çalışırken, mevcut ödemeleri yapmak için özellikle sezonun son bölümünde zorlu günler yaşadı. Bu süreçte yıpranan Ustaoğlu, yeni yönetimde yer almadı.

Ancak kongre sonrası Başkan İlker Ergüllü'nün ikna ettiği Tamer Ustaoğlu, yola devam kararı aldı. Sözleşmesi süren Antrenör Ufuk Sarıca'yla toplantı yapan ikili, yeni sezon için çalışmalara başladı. Öncelikle iç transferi ele alıp özellikle yabancı kadrosunda önemli değişikliğe gitmeye hazırlanan Karşıyaka, yine her kulvarda iddialı bir takım oluşturmaya çalışacak. Yabancılardan takımın yıldızı guard McCollum'un yanı sıra uzun forvet Vitto Brown'ı kadroda tutmak isteyen Pınar Karşıyaka, diğer yabancılarını ise değiştirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın can dostlar için yol haritası hazır
Sonraki Haber Ağaçlar taşınarak koruma altına alınacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?