ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da hedef üçüncü sıra

Pınar Karşıyaka'da hedef üçüncü sıra

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da hedef üçüncü sıra

Pınar Karşıyaka, normal sezonu üçüncü sırada bitirmek için kalan maçlarını kazanıp, rakibi olan Beşiktaş'ın hatalar yapmasını bekleyecek.

Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon 27 maçta 19 galibiyet, 8 mağlubiyete imza atarak iyi bir performans sergileyen Pınar Karşıyaka, puan tablosunda üçüncü sırada bulunuyor. Bir maçı eksiği olan ve son haftalarda arka arkaya iki mağlubiyet alan Beşiktaş ile kıyasıya bir üçüncülük yarışı veren yeşil-kırmızılılar, rakibinin zorlu fikstürde kaybetmesini bekleyip, kalan maçlarını ise kazanarak ligi istediği konumda bitirmeyi hedefliyor. İzmir ekibi, ligi üçüncü basamakta sonlandırdığı takdirde play-off öncesi önemli bir avantaj elde ederek hem 6. ile eşleşme şansını yakalayacak hem de ilerleyen turlarda kendisinden daha üst sıralarda olan takımlarla eşlemesi durumunda saha avantajını da elde edecek.

Pınar Karşıyaka, kalan maçlarında Tofaş (D), Merkezefendi Belediyesi Basket ve ve Manisa Büyükşehir (D) ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ise Fenerbahçe (D), Galatasaray, Türk Telekom (D) ve Samsunspor ile kozlarını paylaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sakatlıklar can sıkıyor...
Sonraki Haber Efes Selçuk turizm sezonuna hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?