ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka seride 1-0 geriye düştü

Pınar Karşıyaka seride 1-0 geriye düştü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka seride 1-0 geriye düştü

Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final serisi ilk maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Anadolu Efes'e 103-80 mağlup olarak 1-0 geriye düştü.

Maça Larkin ile iyi başlayan Anadolu Efes ilk periyodu 33-24 önde tamamladı. İkinci periyotta McCollum ile sayılar bulan Pınar Karşıyaka oyuna dengeyi getiriken soyunma odasına 56-55 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle gidildi. İkinci yarıya kötü başlayan Yeşil Kırmızılılar farkın açılmasına engel olamadı ve son periyoduna 86-65 geride girdiği mücadeleden 103-80'lik skorla mağlup ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Kenan Sipahi 19 sayı 4 ribaund ile takımının en skroer ismi olurken Errick McCollum 18 sayı 5 asist, Kelan Martin 12 sayı 3 ribaund ve Vitto Brown 10 sayı 6 ribaund ile mücadele etti.

Anadolu Efes'te ise Shane Larkin 25 sayı 9 asist, Doğuş Özdemiroğlu 25 sayı 6 asist ve Ercan Osmani 18 sayı 5 ribaund kaydetti.

Serinin ikinci maçı 31 Mayıs Cuma günü saat 20:30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Mutlu muhtarlarla bir araya geldi
Sonraki Haber “Bir Şarkı Bir Hayat” hafızalardan silinmeyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?