ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka güle oynaya yarı finalde

Pınar Karşıyaka güle oynaya yarı finalde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka güle oynaya yarı finalde

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisi ikinci maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Frutti Extra Bursaspor'u 92-76 yenerek seriyi 2-0 kazandı ve yarı finale yükseldi.

Karşılaşmaya Astacio'nun etkili oyunu sayesinde 6 sayıyla hızlı başlayan Pınar Karşıyaka, dış atışlardan da Vittorio Brown'un isabetleriyle 6. dakikada 14-6 üstünlük yakaladı. Ev sahibi takım skor üretmekte sıkıntı yaşarken, etkili oyununu sürdüren İzmir temsilcisi, ilk periyodu 27-10 önde bitirdi. İkinci çeyreğe de hızlı başlayan Pınar Karşıyaka, periyodun bitmesine 8 dakika kala Brown'un attığı üçlükle fark' 20 ye çıkardı (12-34). Kalan dakikalarda Bursa temsilcisi farkı kapatmak için yeterli reaksiyonu gösteremeyince Pınar Karşıyaka, devre arasına 53-36 üstün girdi.

Üçüncü periyotta Astacio ile pota altında etkili olan Pınar Karşıyaka, Angola ve Vittorio Brown ile de set hücumlarından buldukları sayılarla skoru 64-43'e getirdi. Bu dakikadan sonra seyirci desteğini de arkasına alarak savunmadaki sertliğini ve hücumdaki agresifliğini arttıran Frutti Extra Bursaspor, parkedeki ilk 5'nin tamamından skor desteği alarak farkı final periyoduna girerken azaltmayı başardı (63-73). Son çeyreğe umutlu başlayan Frutti Extra Bursaspor karşısında oyun disiplininden kopmayan Pınar Karşıyaka, rakibin skorda tekrardan geri gelmesine izin vermeyerek parkeden 92-76 galip ayrıldı.

Salon: TOFAŞ
Hakemler: Emin Moğulkoç, Alper Özgök, Sinem Tetik
FRUTTİ EXTRA BURSASPOR: Needham, 11, Auguste 16, Andrews 3, Dudzinski 20, Clemmons 6, Yiğitcan Saubir 7, Ömer Utku Al 2, Onuralp Bitim 11
PINAR KARŞIYAKA: Jaylon Brown 20, Angola 9, Astacio 19, Vittorio Brown 12, Kenan Sipahi 5, Collum 13, Berkan Durmaz 7, Thomas Akyazılı 1, Mükremin Deniz Kılıçlı 6, Efe Ergi Tırpancı

1. PERİYOT: 10-27
DEVRE: 36-53
3. PERİYOT: 63-73

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PARKURLA’da çalışmalar başladı
Sonraki Haber Sarıca: Takımca daha iyi olduğumuzu gösterdik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?