ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka grup birinciliğini garantiledi

Pınar Karşıyaka grup birinciliğini garantiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka grup birinciliğini garantiledi

FIBA Europe Cup 5.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Donar Groningen'i 79-62 mağlup ederek grup birinciliğini garantiledi.

Groningen kentindeki MartiniPlaza'da oynanan ve ev sahibi ekibin ilk çeyreğini 16-12 önde geçtiği maçın devresi 31-31 berabere sona erdi. Mücadelede üstünlüğü ele geçiren ve son periyoda 51-47 önde giren Pınar Karşıyaka, salondan 79-62 galip ayrıldı. Grupta lider durumda bulunan ve rakibini İzmir'de 77-57 mağlup eden yeşil-kırmızılı ekip, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak grup liderliğini ve üst turu garantiledi.

Pınar Karşıyaka: Amath M'Baye 20, Jordan Morgan 18, Yunus Sonsırma 9, Tony Taylor 8, Nusret Yıldırım 6, Brandon Triche 5, Metecan Birsen 5, Semih Erden 3, Onuralp Bitim 3, Adem Bona -2

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç: Üç puandan başka düşüncemiz yok
Sonraki Haber Ufuk Sarıca: Çok iyi bir oyun ortaya koyduk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?