ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Beşiktaş engelini aştı

Pınar Karşıyaka, Beşiktaş engelini aştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Beşiktaş engelini aştı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 18.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Beşiktaş Emlakjet’i 94-90 mağlup etti.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk çeyreğini konuk ekip Beşiktaş Emlakjet 25-23 önde tamamladı. İkinci çeyrekte etkisin arttıran Pınar Karşıyaka oyunda kontrolü eline aldı ve soyunma odasına 52-45 üstün gitti. İkinci yarıda konuk ekip farkı kapatmayı başardı. Son çeyreğe 70-68 Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte Beşiktaş mücadelede öne geçmeyi başardı. Oyunun sonları büyük heyecana sahne olurken Pınar Karşıyaka maçın sonunu iyi oynadı ve karşılaşmadan 94-90 galip ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Errick McCollum 18 sayı 7 asist ile takımının en skorer ismi oldu. Braian Angola 16 sayı 8 ribaund 5 asist, Angel Delgado 15 sayı 7 ribaund ve Berkan Durmaz 14 sayı 7 ribaund 2 asist ile mücadele etti.

Beşiktaş Emlakjet'te ise Cartwright 23 sayı 5 ribaund 7 asist ile karşılaşmanın en skoreri olurken Burak Can Yıldızlı 17 sayı 7 ribaund ve Egemen Güven 15 sayı 4 ribaund kaydetti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Narlıdere'de Nazım Hikmet gecesi
Sonraki Haber İzmir'de vapur seferleri iptal edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?