ANA SAYFA > SPOR > Okul-Kulüp işbirliği 13 sporcuyu Türkiye Şampiyonası'na yolladı

Okul-Kulüp işbirliği 13 sporcuyu Türkiye Şampiyonası'na yolladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okul-Kulüp işbirliği 13 sporcuyu Türkiye Şampiyonası'na yolladı

Aliağa'nın aynı antrenörün çalıştırdığı, Bostanlıspor ve Altunspor'da lisanslı sporculardan oluşan 2 okul oryantiring takımı İzmir'deki il şampiyonluğundan sonra Kırıklareli'nde de başarı sağladı ve grup şampiyonası olarak Türkiye Finallerine kaldı.

Türkiye Okul Sporları Oryantiring Bölge birinciliği Kırklareli Cukurpınar köyünde 20 farklı şehrin okulu yaklaşık 500 sporcu yarışmaya katılarak gerçekleşti. 

Küçük erkekler kategorisinde Aliağa Atatürk Ortaokulu bölge birincisi, yıldız erkeklerde Aliağa Helvacı Ortaokulu bölge dördüncüsü olarak 22 Mayıs da Denizli'de yapılacak  Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak etti.

Yarışmada küçük erkekler kategorisinde Aliağa Atatürk Ortaokulu'nda Osman Arslandoğan bölge ikincisi, Özel Fen Bilimlerinde Zeynep Berrak Korman yıldız kız kategorisinde bölge beşincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılım sağlayacaktır. 

Bostanlıspor ve Altunspor antrenörlerinden Harun Altun, "Bostanlıspor ve Altunspor'dan 13  sporcu ile katılım sağladığımız bölge yarışmasında 10 sporcumuz Türkiye şampiyonasına  katılım sağlayacak. Bu büyük bir başarı. Kulüp - Okul işbirliğinin ulaştığı zafer diyebilirim. Türkiye Şampiyonasında da başarılı olacağız. Önümüzdeki yıl okul-kulüp iş birlikteliğini daha da arttıracağız" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Jeoloji Festivali -JEOFEST’24 başladı
Sonraki Haber Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Karşıyakalılardan stat pankartı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?