ANA SAYFA > SPOR > Nazım Torbaoğlu, Yaşar Holding’i bekliyor…

Nazım Torbaoğlu, Yaşar Holding’i bekliyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nazım Torbaoğlu, Yaşar Holding’i bekliyor…

Karşıyaka Spor Kulübü’nün son şirketleşme kongresinde Çarşı Grubu temsilcisi Altar Toker tarafından adı açıklanan ve böylelikle de futbol AŞ için adı ön plana çıkan eski yöneticilerden, basketbol şube eski başkanı Nazım Torbaoğlu, Yaşar Holding'in alacağı kararı bekliyor.

Mevcut borcun 5'te 3'ünü kendisi, 5'te 2'sini ise basketbol takımının 20 yıllık sponsoru olan holdingin ödemesi önerisiyle şirketleştirme çalışmalarının içinde yer alacağı iddia edilen Nazım Torbaoğlu'nun, kulübün borçsuz, kendi ayaklarının üzerinde duran, önünü görebilen 2 şirket haline gelmesi hayali kuruyor.
Karşıyaka Spor Kulübü’nde son kongre öncesi gündeme gelen Yaşar Holding'in basketbol şubesini şirketleştirip devralması projesinde henüz ses seda çıkmadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaptan Mustafa Aşan: Tüm olumsuzluklara kulaklarımızı tıkadık
Sonraki Haber Karşıyaka'da divan Ergezen'e teslim...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?