ANA SAYFA > SPOR > Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nun parkeleri yenilendi

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nun parkeleri yenilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nun parkeleri yenilendi

Pınar Karşıyaka'nın evi Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda yapılan parke yenileme çalışmaları tamamlandı.

İstanbul'da yıkılan Abdi İpekçi Spor Salonu'ndan sökülüp, geçen sezon Sakarya'da kullanıldıktan sonra Karşıyaka'nın talebiyle Basketbol Federasyonu tarafından İzmir'e gönderilen parkeler, salona monte edildi. İzmir'in 2005 yılında ev sahipliği yaptığı Üniversite Oyunları öncesi inşa edilen salonda, parkeler ilk kez değişti. Salonda parkelerden sonra soyunma odaları da Karşıyaka Belediyesi tarafından yenilenecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile el ele vererek salonu sezon öncesi yeni bir görünüme kavuşturmaya çalıştıklarını belirten KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Belediyemizle birlikte salonu baştan yaratıyoruz. Belediye Başkanımız Cemil Tugay salonun tüm eksiklerinin tamamlanacağını, kulübün hizmetinde olan salonu tekrar yeni baştan mükemmel hale getireceklerini bizlere söyledi. Kulüp ve belediye el ele verince önümüzde hiçbir güç duramaz. Cemil Tugay'a kulübüm ve kendim adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kılıçdaroğlu: Karşıyakalılara selam ve sevgiler
Sonraki Haber Gece yolcularının sayısı artıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?